Activitats físiques

Dins aquesta categoria trobareu un seguit d’activitats enfocades a practicar esport d’una manera molt dinàmica i a l’hora aprendre unes disciplines amb uns valors filosòfics molt concrets que ens enriqueixen tant a nivell físic com emocional.
Totes aquestes activitats estan impartides per monitors qualificats i amb experiència en la seva disciplina.

 

Judo


És l’activitat més important de l’empresa ja que actualment s’està impartint a més de 200 alumnes de la Ribera d’Ebre i del Baix Penedès per monitors i mestres degudament formats i qualificats.
Aquests alumnes tenen l’oportunitat de competir en diferents tornejos nacionals i internacionals a més a més de participar en les diferents trobades amistoses i sortides lúdiques que s’organitzen durant tot el curs.
L’activitat de judo està regulada per dos clubs: El Vendrell Club judo i Ebresport Cub Judo, adherits tots dos a la Federació Catalana de Judo I D.A.

 

 

Fulls d’inscripció

Judo AdultsJudo Menors

BJJ


És una art marcial de defensa personal desenvolupada a partir del Jujutsu tradicional. El jiu-jitsu brasiler es practica cos a cos i es desenvolupa a terra. El seu objectiu és immobilitzar l’adversari aconseguint una posició d’avantatge. Una de les peculiaritats del BJJ és la seva versatilitat ja que es poden utilitzar totes les parts del cos tant per defensar com per atacar i el fet de desenvolupar-se a terra fa que les opcions siguin gairebé inacabables, no en va és conegut com el “joc dels escacs humà”.

Si vols venir a l’Espaicub Vendrell o a l’Espaicub Tivissa a practicar aquest esport, pots descarregar-te la inscripció i, un cop la tinguis cumplimentada, ens la portes. Així et coneixerem.

També podem impartir classes fora de l’Espai E3. Si sou una associació o entitat i voleu rebre classes d’aquesta disciplina en el vostre centre poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Contacte

Fulls d’inscripció

Activitat AdultsActivitat Menors

Defensa personal


Aquesta activitat està destinada a aquelles persones que vulguin tenir recursos per poder-se defensar en cas de rebre una agressió física. Utilizant diferents tècniques i elements aprendran neutralitzar i repellir una agressió.
Molt recomanable per a col.lectius de dones i personal que treballa dins el cos de policia, guardes de seguretat o llocs de treball de risc en aquest àmbit.
Activitat impartida per un monitor/instructor qualificat i amb experiència.
Cal ser major de 16 anys per realitzar aquesta activitat.

També podem impartir classes fora de l’Espai E3. Si sou una associació o entitat i voleu rebre classes d’aquesta disciplina en el vostre centre poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Contacte

Fulls d’inscripció

Activitat AdultsActivitat Menors