Tallers de carrer

Aquí trobareu un ampli ventall de tallers,que encara que els anomenem “ de carrer”, es poden dur a terme en qualsevol espai i context ( fira, esdeveniment particular, trobades, festes, …)
N’hi ha de concrets per a festivitats molt marcades, com poden ser els de Sant Jordi i Nadal, i n’hi ha que poden ser més versàtils i adaptar-se a qualsevol esdeveniment.

En tots els tallers procurem posar a disposició dels usuaris un seguit de materials que donin lloc a la creativitat i la imaginació. Nosaltres marquem unes pautes però ens agrada que sigui el participant que decideixi què i com ho vol fer.

Les activitats es divideixen en les categories:


Bola de neu

Una bola de neu ben original i única serà el que realitzaran els participants en aquest taller. En primer lloc crearan un arbre de nadal amb argila polimèrica i durant el temps que dura la cuita al forn, prepararan el pot on anirà enganxat l’arbre, omplint-lo d’aigua , purpurina i decorant-lo, fins a deixar-lo al gust de l’artista.

Figuretes de guix per pintar

Es tracta d’un taller on els participants triaran els colors amb què volen pintar el model de figura de guix que hauran escollit i l’hauran de pintar amb un pinzell adients per la tasca. Un cop sec aquesta figura de nadal tan especial es pot penjar de l’arbre o d’allà on es vulgui.

Cuina nadalenca

Durant aquestes dates vve de gust cuinar receptes vistoses i ben guarnides per això hem pensat un seguit de tallers on els participants podran cuinar i decorar unes receptes ben senzilles ja siguin fredes o calentes. Tenim les següents receptes:

  • Decoració amb Fondant
  • Ninot de neu amb pastissets
  • Arbre de nadal amb pasta de full

Fanalet de reis

Partint d’una plantilla, els participants podran retallar-l i decorar-la al seu gust. Per acabar, només caldrà posar-hi la petita espelma sense flama que us donarem i ja podreu anar a esperar els reis!

Photocall de nadal

El photocall és un espai versàtil que s’adapta a qualsevol esdeveniment. En aquest taller els participants podran disfressar-se i posar-se els complements que escullin per fer-se una fotografia amb una càmera instantànea Polaroid i endur-se la de record al moment.

Aquest taller es pot complementar amb un altre de fer postals o imants amb la fotografia del photocall. Serà un record de la jornada ben especial i irrepetible.

Mini tió de fang

Amb argila els participants crearan un petit tió que podran endur-se a casa tapat amb una manteta perquè no passi fred durant les festes de Nadal.

Porta espelmes

En aquest taller es modela amb argila blanca un porta espelmes on s’hi encasten petits elements decoratius i s’hi posa una espelma que il·luminarà les nits de nadal.

Plaques d’argila amb gofrat

La base d’aquest taller són unes plaques de guix gravades amb motius nadalencs. Desrpés de treballar el fang fins a deixar-lo ben pla i un gruix determinat, es posa sobre la placa de guix i pressionant amb un corró, la il.lustració del guix es traspassa al fang. Després es pot pintar i decorar.

Imants de goma Eva

Utilitzant planxes d’Eva de diferents colors i unes plantilles determinades amb motius nadalencs ( o la pròpia imaginació ) els participants podran crear uns originals imants. Tot retallant i superposant les diferents parts arribaran a crear un imant en volum per decorar qualsevol superfície metàl.lica.

Postals de nadal originals

Aquest taller consta de diferents models de postals realitzades amb materials i tècniques diverses que cada participant pot escollir segons els seus gustos i destresa.

Hi ha postals elaborades amb pintura, tampons, botons, washitape, adhesius, papers,… Retallant, enganxant, pintant i fent collage, els artistes podran crear postals de Nadal ben personals per regalar durant les festes de Nadal.

Pintacares

Aquest és un taller amb molt d’èxit i que no pot faltar a cap esdeveniment. Uns monitors preparats i molt creatius maquillaran la cara de petits i grans amb els personatges i il·lustracions de Nadal. Per aquest taller s’utilitza un maquillatge testat dermatològicament i amb totes les garanties de qualitat.

Tres en ratlla de nadal

Amb una plantilla i 6 xapes els participants construiran un tres en ratlla molt particular. Un cop decorat i muntat, el joc queda tancat dins una capseta que es pot transportar sense perdre cap fitxa.

Pintacares

Aquest és un taller amb molt d’èxit i que no pot faltar a cap esdeveniment. Uns monitors preparats i molt creatius maquillaran la cara de petits i grans amb els personatges i il·lustracions que triïn segons la temàtica de l’esdeveniment.
Per aquest taller s’utilitza un maquillatge testat dermatològicament i amb totes les garanties de qualitat.

Titella de Drac

Amb material ben senzill com són un got de plàstic i cartolines, els participants podran crear un titella amb una cua fantàstica que podran fer volar.

Penjoll d’ull de Drac

Per fer aquest penjoll tan especial utilitzarem argila polimèrica. Els participants crearan un ull màgic de drac que podran penjar-se del coll un cop acabat.

Clauers de Sant Jordi

Amb plàstic màgic els participants crearan uns clauers ben especials dibuixant roses, dracs, llibres, sant jordis o el que ells vulguin. No hi ha límit! Un cop fet el dibuix, la cuita del clauer es fa al taller mateix i així el participant pot endur-se’l acabat. Resulta un taller molt original i espectacular a l’hora que permet als usuaris ser creatius ja que aquest material permet treballar amb gran varietat de colors i efectes.

Clauers

El taller de clauers es relaitza amb un plàstic especial que al fornejar-lo , adquireix duresa i gruix. La cuita del clauer es fa al taller mateix i així el participant pot endur-se’l acabat. Resulta un taller molt original i espectacular a l’hora que permet als usuaris ser creatius ja que aquest material permet treballar amb gran varietat de colors i efectes.

Imants

Utilitzant planxes d’Eva de diferents colors i unes plantilles determinades els participants podran crear uns originals imants. Tot retallant i superposant les diferents parts arribaran a crear un imant en volum per decorar qualsevol superfície metàl.lica.

Ceramica

Aquests tallers ofereixen la oportunitat de treballar l’argila amb multitud de tècniques i acabats. Es poden crear petits recipients amb tècniques senzilles o elaborar peces més complicades amb gravats, textures o petits elements engastats.
Els tallers de ceràmica es poden fer a la carta. Explica’ns quina idea tens i nosaltres et farem un seguit de propostes perquè puguis ecollir el que millor s’adapti al teu esdeveniment.

Argila polimèrica

Aquesta argila es moldeja gairebé com la plastilina però un cop acabada la figura es forneja perquè adquireixi duresa. Un cop fet aquest procés la figura resultant pot utilitzar-se per fer múltiples elaboracions com: penjolls, anells, arrecades, peces de joc i un llarg etcètera.
Els tallers d’argila polimèrica es poden fer a la carta. Explica’ns quina idea tens i nosaltres et farem un seguit de propostes perquè puguis escollir el que millor s’adapti al teu esdeveniment

Photocall

El photocall és un espai versàtil que s’adapta a qualsevol esdeveniment. En aquest taller els participants podran disfressar-se i posar-se els complements que escullin per fer-se una fotografia amb una càmera instantànea Polaroid i endur-se la de record al moment.

Ludoteca

Aquest no és un taller pròpiament sinó un espai de joc lliure a nens i nenes acompanyats dels seus familiars. Aquest racó està pensat per oferir activitats als més menuts ja que sovint no poden fer altres taller smés complexos. Així la Ludoteca serveix per descongestionar espais on s’espera molta afluència depúblic. Tots els materials i jocs que hi podeu trobar són especialment indicats per edats de preescolar.