Qui som?

Què és Ebreal3?

L’any 2012 neix Ebreal3. Una empresa on l’esport, el lleure, i la cultura es troben per crear activitats úniques, originals i de qualitat.

Ebreal3 és una empresa jove amb seu a Tivissa i El Vendrell. El seu objectiu és oferir activitats esportives,lúdiques i culturals de tot tipus a entitats, ajuntaments, AMPES, associacions, fundacions, particulars… En definitiva, a tothom que hi estigui interessat.

El projecte inicial ha anat creixent i desenvolupant-se fins a esdevenir una petita empresa amb un gran potencial que cada vegada va fent-se més i més gran gràcies a tots i totes els que han confiat en nosaltres.

Ebrealcub? Ebreal3?

És possible que ens trobeu amb aquests dos noms. Són la mateixa empresa?

Sí, són la mateixa. Ebreal3 és una evolució d’ Ebrealcub.

El nom de la nostra empresa la situa geogràficament i a més a més aporta la idea d’alguna cosa amb mooolt contingut. Per això l’hem elevat al cub3.

La necessitat imperant d’estalviar que té la societat en què vivim, ens ha portat a substituir la paraula “cub” per la grafia 3. D’aquesta manera no perd l’essència i estalviem temps i més d’un mal de cap a qui li hem de dir el nom ( ebrealclub? ebrecub? ebrecup?)

Som Ebreal3.

 


Xavi López
Apassionat del judo i la seva filosofia. Emprenedor incansable.

Era’e Ortet
Il·lustradora creativa a qui se li encén la bombeta tot sovint.

 


Han confiat en nosaltres: